EN | PL | ES | IT | RO

Consorțiu


about img

Gentlab

Gentlab este o companie de dezvoltare software care oferă experiențe software personalizate de peste 10 ani. În contextul în care tehnologia evoluează la un ritm exponențial, Gentlab oferă o gamă extinsă de limbaje moderne de programare.

De asemenea, am implementat procese de dezvoltare eficiente, efectuând atât studii detaliate de fezabilitate pentru a testa posibilele probleme și oferind servicii QA pentru lansări de produse, lucrări de întreținere și orice îmbunătățiri. Echipa noastră este formată din programatori cu experiență, dornici să găsească soluții pentru fiecare provocare tehnică.

Mai mult, am dezvoltat o platformă eLearning numită Knolyx, care oferă soluții de învățare online clienților din diverse industrii.

Website: http://www.gentlab.com

CONSORȚIU


team img
team img
team img



team img
team img
team img
Sprijinul Comisiei Europene pentru producerea acestei publicații nu constituie o aprobare a conținutului, acesta reflectând doar opiniile autorilor, iar Comisia nu poate fi trasă la răspundere pentru folosirea informației incluse.
Descriere legală – licență Creative Commons:
Materialele publicate pe site-ul web al proiectului CyberMSME sunt clasificate drept Resurse Educaționale Deschise (OER) și pot fi liber (fără permisiunea creatorilor acestora): descărcate, utilizate, reutilizate, copiate, adaptate și partajate de utilizatori, cu informații despre sursă. de originea lor.